O fotografie: veteranii pe motoare!

O fotografie: veteranii pe motoare!

… În Praga am făcut cunostinţă cu Bohmerland şi cu o gaşcă de posesori pasionaţi, personaje pitoreşti, unii dintre ei având vârste mai ridicate decât ale propriilor noştri părinţi. Bunicii călare pe motoare erau extrem de mândri de jucăriile lor şi aveau şi motive. Perfect intreţinute, colorate în nuanţe vii, “jucăriile” îţi încantau ochii şi te lăsau cu gura căscată, într-o admiraţie zgomotoasă, pentru vârsta, lungimea şi designul lor original…

Mai multe detalii şi imagini găsiţi în Praga 3 – Bohmerland

Praga, Cehia

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.