Câştigătorul concursului prieteniei

Câştigătorul concursului prieteniei

Concursul prieteniei s-a încheiat duminică seara. Prietenii noştri de la Friends Hostel au fost de acord să pună la bătaie două nopţi de cazare, pentru două persoane, la ei la hostel, în Bucureşti. Tot ceea ce trebuiau să facă participanţii era să  scrie un articol despre ce se poate face/vedea într-o zi în oraşul în care locuiesc. Restul detaliilor au fost explicate aici.

Avem plăcerea să anunţăm câştigătoarea concursului, aceasta este Raluca Petre, care ne-a povestit despre Piatra Neamţ.

Felicitări şi mulţumim pentru participare.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.