Rezumatul săptămânii 10-16 mai

Rezumatul săptămânii 10-16 mai

Bună dimineaţa tuturor, cei care călătoriţi sau cei care sunteţi mereu cu gândul la noi drumeţii! Iată că a mai trecut o săptămână în care am călătorit prin România şi, pentru că internetul este încă un instrument mai greu accesibil în Maramureş, nu veţi primi nici astăzi obişnuitul rezumat în căsuţa de mail. Găsiţi totuşi mai jos principalele titluri ale săptămânii trecute:

– Cornelia ne-a plimbat prin frumoasele peisaje ale muntelui Ceahlău.

– Alina a continuat povestea sa despre Munţii Pădurea Neagră.

– Octavia ne-a povestit despre zimbri şi despre rezervaţia de la Slivuţ

… iar eu am adunat impresiile din zilele petrecute în Cluj, încercând să alcătuiresc un traseu de o zi prin acest oraş. La care  aştept bineînţeles completări şi idei noi, nu de alta dar sigur voi mai reveni!

Vă doresc o săptămână cu spor şi voie bună şi ne vom auzi în curând cu poveşti din Maramureş… şi nu numai!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.