Două fete cucuiete pleacă la Cluj

Două fete cucuiete pleacă la Cluj

Iniţial am fost patru fete cucuiete: Roxana, Lori, Ina şi Cornelia, toate patru pasionate de călătorii şi motoare, toate posesoare de un vehicul pe două roţi, toate cu moţ în frunte :-). Şi în plus, toate admiratoare ale marelui bucătar Adi Hădean! De la Adi a pornit de fapt ideea acestei excursii, să vă spun cum… Eram eu la Cluj, în vizită la Adi Hădean, când am vorbit cu fetele. Somata fiind să le aduc şi pe ele în vizită la maestru, am făcut o promisiune şi iată cum mâine măcar două din patru plecam spre Cluj. Celelalte cucuiete au motive obiective (fie, le iert!) pentru a rata această ieşire.

Aşadar mâine în zori de zi eu şi Ina plecăm la drum. Vom ocoli puţin pentru a vedea bisericuţa dintr-un lemn, vom poposi şi în Sibiu, pentru a bea un ceai cu Dodo, altă fată cucuiată (şi cu două roţi, desigur!) şi cine ştie ce alte idei ne mai vin până la destinaţie. De fapt chiar avem nevoie de idei, atât la dus cât şi la întors am vrea să mai vedem câte ceva, în limita timpului disponibil.

La fel şi în Cluj, ne-ar ajuta sugestii în plus faţă de ceea ce am scris eu deja că am văzut în articolul O zi în Cluj! Abia aşteptăm să îl vedem pe Adi Hădean şi să bem un ceai cu chadao dar ne-ar plăcea să ne vedem şi cu alţi prieteni, daţi un semn de viaţă dacă nu aveţi alt program şi stabilim detaliile!

Voi încerca să vă ţin la curent cu ceea ce vedem pe drum de pe contul de twitter. Iar mâine dimineaţă veţi vedea şi poza cu cele două cucuiete, echipate de plecare şi cu cheile în contact! 😉

Până atunci aşteptăm sfaturile voastre!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.