Rezumatul săptămânii 13-19 septembrie

Rezumatul săptămânii 13-19 septembrie

Cine a zis că 13 este zi cu ghinion? Poate doar elevii mari, care anul acesta au început şcoala după o vacanţă ce ar fi dorit să nu se mai termine. Pentru cei mici însă a fost o zi importantă şi frumoasă, aşa că în cinstea lor am lansat, împreuna cu Talente de Năzdrăvani şi Books Express un nou concurs.

Şi pentru că a venit vorba de şcoală, ne-am întrebat şi noi, cei mari, ce lecţie am învăţat la şcoala călătoriilor? Întrebarea este încă deschisă.

Aşa că, dacă tot am decis să copilărim la început de săptămână, de ce nu sa ne şi îndrăgostim? De Sudul Franţei, bineînţeles.

În pauza de joacă am ciripit şi am pescuit, apoi am revenit la lucruri serioase, vorbind cu Anca Petrescu despre Nepal şi Tibet.

La ora de bulgară am spus legendele capului Kaliakra iar la engleză am avut ca temă Blue River, Black Sea, o carte care ne-a impresionat într-un mod foarte plăcut!

S-au mai întâmplat şi altele prin LumeaMare, dar vă mai lăsăm să le descoperiţi şi voi. Cu observaţia că nu trebuie să rataţi anunţul celor două întâlniri la Poveşti din Lumea Mare şi mai ales faptul că au început deja înscrierile pentru ediţia aniversară cu numărul 6. Sau 1, de la 1 an de LumeaMare!

Ne revedem la sfârşit de săptămâna aşadar, cu temele făcute… sper! 😀

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.