Rezumatul săptămânii 13-19 septembrie

Rezumatul săptămânii 13-19 septembrie

Cine a zis că 13 este zi cu ghinion? Poate doar elevii mari, care anul acesta au început şcoala după o vacanţă ce ar fi dorit să nu se mai termine. Pentru cei mici însă a fost o zi importantă şi frumoasă, aşa că în cinstea lor am lansat, împreuna cu Talente de Năzdrăvani şi Books Express un nou concurs.

Şi pentru că a venit vorba de şcoală, ne-am întrebat şi noi, cei mari, ce lecţie am învăţat la şcoala călătoriilor? Întrebarea este încă deschisă.

Aşa că, dacă tot am decis să copilărim la început de săptămână, de ce nu sa ne şi îndrăgostim? De Sudul Franţei, bineînţeles.

În pauza de joacă am ciripit şi am pescuit, apoi am revenit la lucruri serioase, vorbind cu Anca Petrescu despre Nepal şi Tibet.

La ora de bulgară am spus legendele capului Kaliakra iar la engleză am avut ca temă Blue River, Black Sea, o carte care ne-a impresionat într-un mod foarte plăcut!

S-au mai întâmplat şi altele prin LumeaMare, dar vă mai lăsăm să le descoperiţi şi voi. Cu observaţia că nu trebuie să rataţi anunţul celor două întâlniri la Poveşti din Lumea Mare şi mai ales faptul că au început deja înscrierile pentru ediţia aniversară cu numărul 6. Sau 1, de la 1 an de LumeaMare!

Ne revedem la sfârşit de săptămâna aşadar, cu temele făcute… sper! 😀

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.