Cum să faci rezumatul unui an?

Cum să faci rezumatul unui an?

V-am obişnuit în fiecare zi de luni cu un rezumat al săptămânii trecute. Şi pentru că în weekend am aniversat un an de existenţă am încercat să facem un rezumat al întregului an. Nu am reuşit şi nu am putut cuprinde tot ceea ce am fi vrut să cuprindem în articolul 1 AN în LumeaMare. De aceea vom dedica această săptămână retrospectivelor, veţi găsi în fiecare zi, începând de mâine, câte o colecţie de articole interesante, din câte o categorie pe care o vom considera importantă.

Dacă nu aţi putut veni la evenimentul nostru aniversar, ar mai fi o şansă să ne vedem sâmbătă, la cea de a şaptea ediţie a Poveştilor din LumeaMare. I-am invitat pe Adi Hădean şi pe Răzvan Marc, să ne povestească live cum a fost în expediţia Muson. Mai multe detalii şi înscrieri aici.

Revenind totuşi la săptămâna trecută, iată câteva titluri ce nu ar fi trebuit ratate:

Impresii

Acolo unde Maya încă mai există, episodul 2

Patrimoniu

Arta şi muzeele în România

Interviuri şi oameni

De vorbă cu Bogdan Teodorescu

Idei şi sfaturi

Dai un ban da’ pupi un păstrăv

Culinare

Şocuri culinare

Ar fi fost frumos să vă povestesc şi câte ceva despre primul număr al revistei LumeaMare. Poate în zilele următoare…

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.