De vorbă cu Bogdan Teodorescu

Pe Bogdan Teodorescu l-am „cunoscut” mai întâi în paginile cărţii sale 54+1 / 24. Şi pentru că mi-a făcut aşa o mare plăcere să-l citesc mi-am dorit să îl întâlnesc şi uite aşa, într-un moment de curaj şi inspiraţie, l-am invitat la Poveşti din LumeaMare. Nu mică mi-a fost surpriza şi bucuria atunci când am primit acceptul lui. L-am cunoscut apoi la un ceai şi am regăsit în realitate omul care a scris acele rânduri, aşa cum mă aşteptam să fie. Aşa că i-am pus câteva întrebări, în pregătirea evenimentului nostru aniversar, dorind să vă dau şansa că cunoaşteţi mai bine călătorul Bogdan Teodorescu.

Multă lume vă cunoaşte din perspectiva analistului politic. Cine este însă Bogdan Teodorescu călătorul ? Cum v-aţi caracteriza, într-o propozitie – două, ca om pasionat de călătorii ?

Eu cred că turismul, călătoria deci, este forma cea mai ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.