Poveşti din Lumea Mare ediţia 10 – impresii

Poveşti din Lumea Mare ediţia 10 – impresii

Week-endul acesta a venit Moşul în LumeaMare, în cadrul celei de-a zecea ediţie a Poveştilor din Lumea Mare. Ne-am adunat cu toţii în salonul mare de la Ceainăria GreenTea (deosebit de frumos decorat de sărbători!) şi am scos din tolbă poveşti de călătorie, amintiri şi bineînţeles cadouri oferite de LAMONZA, BOOKS EXPRESS şi Ceainăria GreenTea.

Planul era ca fiecare să povestească ceva Moşului dar timpul şi frica de microfon au ţinut câţiva musafiri departe. Chiar şi LumeaMică s-a încumetat chiar dacă în faţa unui public aşa numeros şi-a uitat speech-ul atent pregătit şi repetat de acasă.

Cadouri au fost însă pentru toată lumea, chiar şi pentru cei mai puţin curajoşi. Ne-au fost alături prieteni şi cititori dragi, am ascultat recomandări şi scurte (sau mai lungi) impresii din mai multe colţuri de lume, l-am revăzut cu bucurie şi pe Mihai Barbu – care nu a scăpat de dat autografe, pentru că deşi el s-a opus la asta, eu am avut bineînţeles ideea fixă de a-i convinge pe cei de la editură să aducă şi ceva cărţi pentru publicul nostru amator de lectură.

Tudor Totoescu ne-a plimbat virtual pe traseul promis, prin Rusia, Mongolia, China, Hong Kong, Vietnam, Indonezia şi Malaezia, condimentând pe ici pe colo cu păţanii sau situaţii mai puţin comode. O astfel de poveste sunt sigură că ar fi meritat mai mult timp, mie una mi s-a părut ca s-a trecut prea repede peste atâtea locuri fascinante şi tare aş fi vrut mai multe detalii 😀

Pe de altă parte îmi place şi aşa, rămâne loc pentru a continua altădată, iar  Poveşti din LumeaMare nu se vor opri la sfârşit de an. Ne vedem aşadar la anul, cu mai multe evenimente şi experienţe ce merită ascultate. Şi vă invităm din nou să vă eliberaţi de timiditate şi să vă înscrieţi la povestit, în ediţiile viitoare.

Oricare dintre noi are cu siguranţă o poveste. De ce să nu o împărtăşim?

Ia uitaţi-vă ce de povestitori avem, dovadă:

PS 1: lângă bradul tradiţional GreenTea a stat cuminte şi bradul nostru călător, care aşteaptă încă să fie licitat, pentru a putea ajuta un copil mai puţin fericit din lumea noastră…

PS2: 280 de lei vor fi donaţi astăzi către Orfelinatul Mânăstirii Mărcuş, revenim diseară sau mâine cu dovada! Vă mulţumim pentru generozitate!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.