Poveşti din LumeaMare ediţia 11 – impresii

Poveşti din LumeaMare ediţia 11 – impresii

Sâmbata asta a fost ca un duş suedez: a venit iar iarna şi zăpada, dar au venit şi poveşti din Etiopia. La care m-am bucurat să văd cum lumea nu doar că s-a înghesuit la înscris dar a şi venit într-un număr neaşteptat de mare pentru vremea de afară, vorba aceea, să nu-ţi vină să scoţi nici un câine din casă. Se pare însă că gândurile de călătorie ne dau ghes şi ne fac să trecem peste toate obsacolele – să fie acesta un semn bun pentru 2011? Eu aşa sper, aşa cum sper că vom avea de fiecare dată poveşti interesante, fie că vor fi de pe continente exotice, fie că vor fi mai de pe la vecini sau apropiaţi. Cum îmi place să spun, lumea e destul de mare ca să mai rămână mereu ceva nou de descoperit, chit că e doar experienţa noastră cea care vede lucrurile dintr-o cu totul altă perspectivă decât a celorlalţi.

Ne-am delectat aşadar cu o poveste proaspătă de la Cezar Dumitru (era să spun Cezar Imperator!), abia întors din Etiopia şi cu imaginile lui Dragoş Lumpan, proiectate cu ajutorul şi susţinerea Epson România. Ne-a părut doar rău că nu am avut un perete mai mare pentru proiecţie, sunt sigură că ar fi fost de folos!

Printre invitaţi am văzut persoane care ne sunt dragi şi vin deseori la evenimentele noastre, printre care aş numi pe Adriana, Vlad şi Dana (de la care am aflat cum a petrecut brăduţul nostru călător – pe drumuri, cum altfel?), Cristi şi Adina, Miruna sau Laura … Şi am cunoscut sau întâmpinat cu drag cunoştinţe noi, pe care mai bine nu le nominalizez pentru a nu face vreo discriminare 🙂, chiar şi aşa mă tem să nu fi ratat pe cineva care să se supere acum pe mine!

Am avut şi la aceasta ediţie sponsori generoşi, datorită cărora fiecare participant a plecat cu o amintire: Ceainăria GreenTea, Lamonza şi Books Express. Le mulţumesc încă o dată şi suntem mîndri că reuşim să avem nu doar participanţi dar şi parteneri fideli!

Posibil să ne revedem pe 26 Februarie. Rezervarile sunt posibile doar dacă puteţi achita în avans taxa, în momentul în care voi avea cât de cât detaliile definitivate, bineînţeles. Vă rog să mă anunţaţi dacă sunteţi interesaţi şi vă ţin la curent!

Pentru cei care regretă că au ratat această ediţie, avem o filmare cu povestea lui Cezar aici.

Iar mai jos câteva poze de la ediţia 11 şi, după ele, alte câteva aspecte organizatorice legate de ediţiile viitoare.

– Pentru persoanele abonate la newsletter vom avea un anunţ special, făcut înaintea anunţului oficial pe site. Chiar dacă până acum făceam în aşa fel încât abonaţii să primească primii vestea, vrem să ţinem cont de faptul că nu e nimeni permanent conectat iar cei care ne „suportă” mai des merită o şansă în plus :-).

– Toţi cei înscrişi vor avea siguranţa locului  / locurilor doar după ce vom trimite noi un mail de confirmare. Vom anunţa cât de curând posibil închiderea înscrierilor şi vă vom ţine la curent, ca şi până acum, în cazul în care vor exista anulări.

– Orientativ, pentru următoarele două ediţii, am căuta poveşti interesante legate de Marea Britanie şi Italia. Vom încerca însă să nu ne limităm doar la acestea şi vom ţine cont şi de sugestiile pe care ni le-aţi făcut şi pentru care vă mulţumim mult. Repet însă ce am spus şi la eveniment: dacă vă doriţi să participaţi ca povestitori, nu ezitaţi să ne scrieţi!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.