Momentul meu de all inclusive

După info trip-ul din Egipt am fost invitată să vorbesc la conferinţa de presă cu ocazia deschiderii târgului de turism. Şi m-am trezit eu acolo spunând cu toată sinceritatea, către jurnalişti, că nu sunt un om care merge la all inclusive de bună voie şi că prefer altă modalitate de a călători. Ce să zic, minunat mod de a-mi arăta recunoştinţa faţă de cei care s-au zbătut să ne ţină în puf timp de câteva zile!

Şi totuşi acesta este adevărul. Am fost o singură dată într-o vacanţă all inclusive, când LumeaMică nu avea nici măcar doi ani şi, ca să vă spun sincer, mi-a prins tare bine relaxarea şi sentimentul ăla că nu trebuie să îmi bat capul cu nimic. Dar n-am mai repetat experienţa, mi s-a părut absolut înfricoşătoare ideea că eşti prins undeva într-o oază, în jurul tău nefiind nimic de făcut, nimic autentic, nimic de văzut. Cel puţin aşa era acolo, în Turcia.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.