Rezumatul săptămânii 6-12 iunie

Rezumatul săptămânii 6-12 iunie

Pentru că astăzi e o a doua zi de duminică, în ciuda faptului că este luni, nu pot să nu mă întreb: ce-ar fi dacă săptămânile noastre de lucru ar începe marţi şi s-ar termina joi?

Şi ce-ar fi dacă am avea mai mult timp să ne descoperim ţara şi am găsi răgaz pentru visare la vremuri cu domniţe şi flăcăi, pe culmile pe care se ridica în trecut Castelul de la Liteni?

Şi ce-ar fi dacă a noua zi la Roma nu ar fi fost penultima ci doar începutul?

Şi ce-ar fi dacă am putea călători în timp pentru a înţelege cum am evoluat şi cine au fost oamenii care au contribuit la asta?

Dar să lăsăm visarea şi trecutul şi să privim mai bine înainte, pentru că mai este puţin şi bate ceasul pentru plecarea în Austria. Iar dacă vrem să citim pe drum, ce-ar fi să luăm cu noi o carte ce ne-a surprins în mod plăcut –  „Şi am spus da!”?

Vă dorim o săptămână scurtă frumoasă şi vă aşteptăm cu planuri de drum!

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.