Rezumatul săptămânii 6-12 iunie

Rezumatul săptămânii 6-12 iunie

Pentru că astăzi e o a doua zi de duminică, în ciuda faptului că este luni, nu pot să nu mă întreb: ce-ar fi dacă săptămânile noastre de lucru ar începe marţi şi s-ar termina joi?

Şi ce-ar fi dacă am avea mai mult timp să ne descoperim ţara şi am găsi răgaz pentru visare la vremuri cu domniţe şi flăcăi, pe culmile pe care se ridica în trecut Castelul de la Liteni?

Şi ce-ar fi dacă a noua zi la Roma nu ar fi fost penultima ci doar începutul?

Şi ce-ar fi dacă am putea călători în timp pentru a înţelege cum am evoluat şi cine au fost oamenii care au contribuit la asta?

Dar să lăsăm visarea şi trecutul şi să privim mai bine înainte, pentru că mai este puţin şi bate ceasul pentru plecarea în Austria. Iar dacă vrem să citim pe drum, ce-ar fi să luăm cu noi o carte ce ne-a surprins în mod plăcut –  “Şi am spus da!”?

Vă dorim o săptămână scurtă frumoasă şi vă aşteptăm cu planuri de drum!

 

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.