Încă puţin şi bate ceasul pentru plecarea în Austria!

"Nu mai e mult şi vine vacanţa. Şi pentru că eu, LumeaMică, am terminat cu FB pe linie, LumeaMare reprezentată de cea care scrie aceste rânduri s-a hotărât că merit cât de curând o călătorie, oricât de mică. Şi excursia din Franţa, din august, dar până atunci mai avem! Aşa că am fost pusă să aleg dintre mare şi "aiurea prin Europa" şi am ales aiurea prin Europa, că doar nu curge degeaba sânge de călător prin mine! Aş vrea totuşi ceva bălăceală. Şi aş vrea în Austria pentru că este ţara mea preferată şi m-am jucat eu pe nişte tobogane super pe acolo, plus că atunci când s-a serbat mama la bulbuci a fost fenomenal!"

Paragraful de sus nu este chiar copiat după spusele Lumii Mici dar vă garantez că marja de eroare este foarte mică. Aşadar, aşa cum am mai anunţat pe ici pe colo, între 21 şi 30 iun...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.