Impresii de la Poveşti la Cabana Urbană

Impresii de la Poveşti la Cabana Urbană

În seara de miercuri toata zona Obor era pe întuneric. Ne-am luat rucsacii cu toate echipamentele în spate (că doar nu aveam să mergem la Cabană cu maşina!) şi am pornit prin zăpadă şi gheaţă spre Magazinul Boieresc, pentru ediţia 21 a Poveştilor din LumeaMare. Mă temeam că vom sta la lumânare şi că vom bea vinul rece în loc de fiert dar n-am avut ghinionul ăsta!

Aşa că ne-am adunat, mai puţin echipaţi decât ne-am aşteptat (bravo Ina, singura care arăta mai aproape de om plecat la munte şi care a luat şi premiul!) şi am încercat să ne încălzim, mai cu spor sau mai timid, cu vin viert! Alina ne-a încântat cu entuziasmul ei faţă de munte şi organizaţia din care face parte, ECOTUR, iar noi, ăştia mai dinozauri, am admirat-o şi am zis fie: “unde s-a dus tinereţea mea!” fie “ce bine că mai există şi astfel de preocupări la tineri!”. Alina a inspirat-o chiar şi pe Petra, care a ţinut musai să povestească despre prima ei experienţă la căţărare, ce a avut loc la Poveşti din LumeaMare în deplasare. Nu vreau să mă laud dar nici nu ştiţi cât de mândră sunt că nu am un copil la fel de timid şi timorat ca mine! Iulian a fost scurt (incredibil!), lucru de care mie personal mi-a părut rău. Sunt sigură că ar fi avut încă tone de păţanii despre care să ne povestească, nu ar fi trebuit să îl sâcâim atât şi să îi spunem că vorbeşte mult, chiar ne-a luat în serios! Zuzi ne-a cântat tare frumos la final, numa’ că gulaşul ne-a luat minţile şi, dacă nu o opream din cântat, ea şi Alex rămâneau fără sau îl mâncau rece. Am primit sugestia ca data viitoare, când mai facem cu cântare, să printăm versurile pentru ca toată lumea să îşi împrospăteze memoria. Bună idee, mulţumesc Luminiţa, aşa vom face!

Acum să vă spun şi că am mâncat nu bine ci foarte bine: o pâine de casă cum n-am mai gustat vreodată, slană, brânză, ceapă, un fantastico-gulaş şi, supriză, pere beţive scoase din vin 🙂 Mai vreau, hâc! Saru’mâna pentru masă boieri dragi.

Despre atmosferă nu vă povestim dar ne uităm la câteva poze:

Mulţumesc tuturor pentru mailuri şi feedback-ul constructiv oferit după eveniment, ne este de mare folos!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.