Când Soarele se întâlneşte cu Luna

Când Soarele se întâlneşte cu Luna

Nu mai ştiu ce s-a întâmplat în poveste de Soarele şi Luna au fost despărţiţi şi condamnaţi să nu se mai apropie niciodată… Le-a rămas doar să se privească din când în când. Iar când am fost noi la Plaiul Foii am asistat la cea mai frumoasă declaraţie de dragoste la distanţă. Soarele a pregătit momentul în care îşi va face Luna apariţia poleind cu aur stânca golaşă  a Pietrei Craiului. Şi în timp ce afară era încă lumină şi cerul strălucea albastru, s-a grăbit şi ea să apară. Frumoasă, mare şi atât de aproape dar totodată departe!

Mă credeţi că acesta a fost un moment de maximă fericire, pe care o să îl ţin minte mereu?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.