Eu sunt LumeaMare. Tu cine eşti?

Eu sunt LumeaMare. Tu cine eşti?

Îmi pun viaţa la vedere de peste 4 ani. Şi nu glumesc când spun „viaţa” pentru că, aşa cum ai observat, nu îţi povestesc doar despre călătorii şi destinaţii. Îţi povestesc despre familie, despre timpul meu personal, despre pasiunile pe care le am, despre ce mă face fericită, despre speranţele mele sau ideile care mă preocupă. Tu vii pe aici şi, uneori, îmi laşi o vorbă, alteori nu. Eu ştiu că ai fost, văd cifrele în statistici, dar de cele mai multe ori nu ştiu dacă ai fost tu sau altcineva, dacă ţi-a plăcut sau nu ceea ce am scris, dacă ai fost prima dată pe la mine în vizită sau dacă revii în tăcere, în fiecare zi. Şi nu ştii că mă întristez uneori, când n-am niciun mesaj de la tine, niciun comentariu. Mi-ar plăcea să te cunosc, să ştiu mai multe despre tine. Tu mă ştii, sunt LumeaMare. Dar tu, cel care mă citeşti, cine eşti?

Încerc să îţi ofer cât de des pot experienţa mea, impresii din călătoriile mele, recomandările mele. Ce zici, ca să fie ceva reciproc, ai putea să îmi oferi şi tu mie 3 sau cel mult 4 minute pentru a răspunde la acest chestionar? Nu îţi cer nume sau date de contact, iar răspunsurile sunt 100% anonime.

4 minute şi un mare mulţumesc din partea mea.

Dacă nu vezi bine formularul de mai jos, poţi să îl accesezi cu un simplu click aici. Dacă sunt şi alte probleme sau erori, te rog să îmi atragi atenţia pentru a le corecta.

Later edit şi PS totodată: mulţumim tuturor celor care au răspuns deja la chestionar şi mulţumiri speciale celor care au lăsat şi nume sau repere pentru a şti cine sunt, chiar dacă formularul este anonim. Am avut surprize foarte plăcute de la prieteni sau de la persoane care chiar nu ştiam că ne urmăresc! Nu te opreşte nimeni să faci şi tu asta, dacă te simţi confortabil!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.