Dacă şi tu crezi în minuni şi poveşti, hai cu mine la WonderDay!

Dacă şi tu crezi în minuni şi poveşti, hai cu mine la WonderDay!

Eu cred în zâne. Cred în personaje fantastice sau în îngeri. Sunt convinsă că Moş Crăciun există, orice formă ar lua el. Cred foarte mult în joc chiar dacă, of, uneori îmi este tare greu să îmi reintru în pielea de copil.  Dar şi ce bine e când reuşesc! Cred că fiecare dintre noi este un miracol şi poate fi o minune care se întâmplă în viaţa altcuiva. Dacă nu ai trăit măcar o dată senzaţia că un om de lângă tine este o minune care ţi s-a întâmplat, ei bine, nu ştiu ce să zic despre felul în care deschizi ochii şi conştientizezi cât de frumoasă e viaţa ta. Cred în puterea muzicii şi mai cred că muzica împreună cu dansul exprimă tot ce e mai frumos în noi.  Şi cel mai mult cred în poveşti, de aceea am scris la un moment dat că suntem căutători de poveşti sau am organizat, până acum, peste treizeci de ediţii de Poveşti din LumeaMare.

Cum aveam, aşadar, să refuz invitaţia de a participa ca partener media şi povestitor la WonderDay?

29 iunie 2014: Ziua Minunilor la Palatul Mogoşoaia

WonderDay_Amphitrion_3„În ultima duminica a lunii iunie, domeniul Mogoşoaia va fi cuprins de frumuseţea şi unicitatea unui eveniment-concept, primul de acest gen din ţară: WonderDay. Evenimentul va aduce în prim plan concertele live de excepţie ale unor artişti aflaţi pentru prima dată în România, dar şi producţii artistice originale, într-un spaţiu autentic de poveste presărat cu decoruri nemaiîntâlnite, instalaţii luminoase spectaculoase şi elemente fantastice ce vor prinde viaţă timp de o zi! Publicul va avea astfel ocazia să trăiască o experienţa unică ce va cuprinde întreg domeniul, dar şi pe fiecare spectator în parte, într-un tărâm fabulos, al poveştii şi al magiei, într-un melanj al artelor frumoase şi al aventurilor multisenzoriale. WonderDay debutează la Palatul Mogoşoaia chiar în „Anul Brâncoveanu” ce marchează 300 de ani de la martiriul Brâncovenilor, aducând astfel un omagiu marelui domnitor şi om de cultură, Constantin Brâncoveanu.” anunţă organizatorii.

Şi asta nu e tot! Pe lângă concertul cu Asaf Avidan pe care abia aştept să îi aud live sau cel cu Noora Noor, va există şi un colţ al pasionaţilor de poveşti de călătorie, în care voi fi şi eu povestitor, alături de Cezar şi Adriana.

Traveler’s Tale @ WonderDay

Wonder Day

„La WonderDay conceptul de travel-sharing, călătoria şi aventura vor prinde noi forme în cadrul Traveler’s Tale. Construită într-un spaţiu demn de marile descoperiri ale lumii, zona va oferi spectatorilor libertatea de a călători alături de cei mai pasionaţi reprezentanţi ai blogosferei de travel din România, împărtăşind experienţe şi amintiri de neuitat.” promit, din nou, organizatorii.

Mă sperie puţin afirmaţia asta cu „cei mai cei”, ştiu că sunt încă mulţi bloggeri la fel de pasionaţi, dar sunt recunoscătoare pentru că voi avea ocazia să fiu acolo, alături de voi (aşa sper!), îmi doresc să mă ridic la nivelul aşteptărilor şi să reuşesc să împărtăşesc, cu cei care vor alege să ni se alăture, ceva din minunile şi poveştile pe care am avut ocazia să le văd şi să le trăiesc prin lumea mare.

Poţi deja să îţi iei biletele către lumea WonderDay,  acestea sunt disponibile in reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de preţ:

– Regular: 129 lei în perioada 6 aprilie – 6 mai, 139 lei în perioada 7 mai – 7 iunie şi 149 lei în perioada 8 iunie – 28 iunie;

– În ziua evenimentului: 160 lei în ziua evenimentului şi la intrare, în limita biletelor disponibile.

Sper să facem şi noi o minune şi să avem, la momentul potrivit, câteva invitaţii pe care să le oferim, prin concurs, către voi. Aşa că urmăriţi ce se întâmplă şi rămâneţi, ca şi până acum, pe lângă noi.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.