Cursuri în aprilie, la Fundația Calea Victoriei

Cu Fundația Calea Victoriei am o relație mai veche, un parteneriat din care am avut atât eu, cât și cititorii LumeaMare de câștigat. E greu să ții pasul cu toate noutățile și evenimentele care te ajută să te dezvolți, disponibile în atâtea forme și școli, mai ales în București. Dar e și mai greu să înveți să te oprești la câteva interese clare. O spun din proprie experiență. Temele și subiectele sunt uneori atât de tentante, că parcă ai vrea să mergi și colo, și dincolo. Un exemplu este chiar programul de cursuri al Fundației pe luna aprilie (2019). Deși m-ar fi interesat nu mai puțin de șase din oferta de mai jos, am reușit să mă opresc doar la unul dintre ele, te las să ghicești care:

Ai ghicit? Dacă ai ales și tu ceva, înscrie-te la contact@victoriei.ro și hai să împărtășim impresii după. Sau cine știe, poate ne vedem pe 9 aprilie? 😉

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.