10 locuri in care as merge

Dupa vizita la targul de turism despre care am scris aici, am promis ca voi face o selectie din teancul de pliante si cataloage si voi reveni cu o lista de „Top 10 locuri in care as merge daca as putea pleca maine”.

In primul rand ma asteptam sa fie mai usor dar nu a fost. M-am impiedicat multa vreme prin casa de aceste pliante, pana sa reusesc sa trec prin toate si pana sa imi potolesc dorinta de a merge peste tot.

In al doilea rand vreau sa mentionez ca aceste 10 destinatii sunt alegerea mea personala si ca, daca tot eram la capitolul “wish list” nu am tinut cont de preturi / oferte / pachete. Asadar nu veti gasi nimic legat de costurile deplasarii sau sederii in aceste destinatii. Pe langa acestea as mai avea inca multe altele care, daca nu sunt aici, inseamna ca pur si simplu nu le-am gasit intr-o propunere sau forma care sa ma atraga.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.