Linderhof, castelul unui visător

Există visători şi există conducători. Când cele două se combină şi se mai adaugă şi puterea financiară a regalităţii rezultatul învinge destinul şi timpul. Un exemplu este palatul Linderhof, construit de visătorul rege Ludwig II.

Bavaria este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Germaniei. Alpii, Berchtesgadener Land, lacul Konigssee şi “cuibul de vulturi” al lui Hitler, lacul Chiemsee, staţiunile de ski, oraşele unice şi casele pictate din Garmisch-Partenkirchen, festivalurile sale pline de culoare, dar şi castelele construite în perioada regelui Ludwig - celebrul Neuschwanstein, Linderhof şi Herrenchiemsee – sunt doar câteva exemple care susţin această afirmaţie. Pentru că da, Germania este o ţară care îşi ţine şi îşi ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.