Gânduri din India

Gânduri din India

Un panou in India, care spunea cam aşa:

Invită fericirea în viaţa ta de zi cu zi

Doar astăzi voi lăsa deoparte mânia

Doar astăzi voi lăsa deoparte grijile

Doar astăzi voi simţi recunoştinţa

Doar astăzi îmi voi îndeplini sarcinile cu cinste

Doar astăzi voi iubi şi voi fi bun cu toate fiinţele

Daca măcar atât am putea face astazi, fiecare, cat de multe lucruri s-ar schimba!

Alex vă va prezenta, în câteva episoade, imagini din India, mai precis din Mumbai, Alibag şi Indore:

India – ţara contrastelor 

India – o plimbare în parc

India – la drum

India – aproape de final

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.