Străin în oraşul meu – ziua 6

Sunt din ce în ce în ce mai convinsă că timpul îmi joacă o festă! Pot să jur că s-a scurtat şi că a mituit toate ceasurile din lume să ne dea senzaţia că trece la fel de liniştit cum o făcea acum douăzeci de ani. Dar ceva s-a schimbat, eu ştiu, nu pot fi amăgită. Astăzi m-am trezit la opt şi într-o oră se făcuse amiază. Ziceţi şi voi dacă ăsta nu e complot!

Văzând eu cum stă treaba mă decid să combat acest fenomen şi să ies din casă. Afară nu e de loc îmbietor pentru o plimbare dar sunt datoare cu măcar o „excursie” pe săptămână în Bucureşti aşa că închid ciocul şi mă pregătesc de joc de glezne. Mă gândesc de câteva ori înainte de a decide traseul zilei. Lucru care, ca să vezi şi să nu crezi, îmi mai mănâncă o oră.

Deci aşa nu se mai poate, trebuie să iau măsuri. Renunţ la masă, mă îmbrac pe fugă, îmi iau ghidul şi uitându-mă la aerul gri de afară şi la temperatura albastră din ter...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.