Viena cu parfum de scorţişoară (2)

24 decembrie 2001 În prima dimineaţă în care ne-am trezit în aşternuturile pufoase aveam amândoi pe feţe rânjete mulţumite şi fericite. Nu numai pentru că era 24 decembrie dar şi pentru că eram la Viena, era deabia începutul şi aveam în faţă atât de multe zile cu atât de multe lucruri frumoase de văzut. Am fi vrut să ne grăbim la cumpărături ca să ne “organizăm” şi noi un mini Crăciun, să ne luăm şi un cadou, dar nu ne-am dat prea tare silinţa, era prea bine şi prea vacanţă! Bănuiam noi că magazinele se vor închide mai devreme dar nu ne aşteptam să se închidă chiar atât de devreme. Când am reuşit să ieşim acestea trăgeau obloanele în spatele nostru: am reuşit totuşi să ne luăm un un cadou şi câteva prostioare de pus pe masă: caviar, cărniţă de curcan şi şampanie.

Am lăsat prada acasă şi am pornit la plimbare, dat fiind că mai aveam câteva ore bune la dispoziţie pentru hoinăreli. Am mers pe jos spre ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.