Poveşti din LumeaMare III – impresii

Pe 20 martie ne-am strâns din nou la Ceainăria GreenTea pentru a asculta poveşti din LumeaMare. De data aceasta ne-am oprit în Japonia, o ţară fascinantă, cu mentalităţi, obiceiuri şi tradiţii care ne surprind de fiecare dată când auzim despre ele, un loc care te îndeamnă la poveste. Am avut şansa de a avea invitaţi care nu au ajuns în Japonia doar ca turişti, ci au stat acolo o perioadă îndelungată, reuşind astfel să cunoască şi să asimileze mai bine spiritul acestei ţări.

Misaki – Mirona Grigore ne-a povestit despre oameni, despre generozitate, despre prieteniile tăcerii – care se pot lega atât de frumos în ciuda barierelor lingvistice, despre curăţenie, festivaluri sau cireşi înfloriţi şi multe alte lucruri interesante. În plus ne-a dat şansa de...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.