Rezumatul săptămânii 15-21 feb

Rezumatul săptămânii 15-21 feb

Înainte să mă apuc să fac acest rezumat eram convinsă că au trecut două săptămâni de la ultimul, ca să vedeţi cum pare timpul uneori mai mare decât este. Probabil s-au petrecut foarte multe săptămâna trecută şi de aceea am avut senzaţia că am trăit două, nu una. Aşa, ca la ofertă! 🙂

Să vedem aşadar:

Am început săptămâna alături de Adi Hădean, invitat surpriză în lumea noastră mare, şi articolul său Pe repede înainte prin Slovacia.

După aceasta incursiune culinară-turistică, am savurat o porţie de cultură, la Cabinetul regal de pictură din Haga, Olanda.

Am ajuns apoi pe două roţi în St Gallen, Elveţia, unde am fost uimiţi de arhitectură şi mai ales de frumoasele balcoane. Avem de acolo o colecţie interesantă de imagini… Şi nu ne-am oprit aici, am făcut apoi încă trei paşi înainte spre Kitzbuhel, Konigsee şi Attersee. Oh, natura e inegalabilă!

la sfârşitul săptămânii am început să ne destindem, aşa că am râs bine de Momentele de cacao trăite în Tunisia dar şi de cum poţi fi fraierit in Cairo, primul episod al celei mai recente călătorii: Welcome to Cairo, my friend!

Şi să nu uităm, am ales şi câştigătorii concursului de poveşti pe două roţi.

Dar momentul culminant a venit sâmbătă, 20 februarie, când ne-am revăzut la a doua ediţie a întâlnirii concurs, Poveşti din LumeaMare.

Da, aş putea spune că a fost o săptămână foarte plină! Abia acum înţeleg de ce ieri am dormit toată ziua!

Sper că sunteţi mai odihniţi ca mine şi că veţi avea o săptămână bogată în soare şi impresii frumoase!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.