Un pas înaintre spre Rosenburg şi Krems

JURNAL DE CĂLĂTOR PE MOTOR CAPITOLUL XIII.

Rosenburg – Krems

Ţinta zilei era un vechi oraş de pe Dunăre, Krems, de unde puteam da o fugă şi până la Rosenburg, o veche fortăreaţă medievală reconstruită într-un castel.

Drumul spre Rosenburg era din nou în mare parte autostradă aşa că nu sunt lucruri speciale de povestit. Poate doar o mică întamplare care m-a marcat şi m-a făcut să evaluez încă o dată, dacă mai era nevoie, diferenţele de bun simţ şi educaţie dintre ţări. Mergeam pe banda din dreapta şi la un moment dat m-am pregătit de o depăşire. Am pus semnalul din timp, ca acasă, neintenţionând să ies de pe banda mea pănă se eliberează pe stânga. În acel moment am auzit scrâşnet de roţi şi am observat cum maşina mare de teren care venea pe banda de viteză îş...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.