Un pas înainte, un pas înapoi?

JURNAL DE CĂLĂTOR PE MOTOR - ÎNCHEIERE

La ceva timp după ce m-am întors din excursie şi încărcătura de fericire economisită pentru zilele de rutină s-a consumat deja în mare parte, am căutat în telefon citatul. Îl găsisem în expoziţia Hundertwasser din Tulln. Îl ţineam minte foarte bine, aşa cum aveam încă limpede în ochi peretele pe care scria mare: „when you reach an abyss only a step back can save you”

Ştiam că sunt mai aproape de marginea prăpastiei ca oricând şi aveam nevoie să îl recitesc ca pe o confirmare a gândului pe care îl aveam, ca pe o încercare disperată de a asculta de altcineva în a lua o decizie pe care îmi era extrem de frică să mi-o asum. Intrasem deja în al şaptelea an de activitate al propriei mele afaceri, afacere care avusese suişuri şi coborâşuri, bucurii şi tensiuni ce mă consumaseră în timp, realizări care nu compensau ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.