Biblioteca virtuală – în jurul lumii

Nu trebuie să fiu un mare psiholog ca să îmi dau seama că mulţi dintre cei care se află acum, aici, pe site, citind acest articol, şi-ar dori să poată face acest pas: să plece într-o călătorie în jurul lumii. Mă includ şi pe mine în acest grup, de aceea m-am gândit să caut câteva articole interesante pe această temă pentru a le adăuga în biblioteca noastră virtuală şi a le regăsi cu uşurinţă atunci când va fi nevoie. Exemple sunt foarte multe pe internet şi cred că 2010 va dubla numărul.

În primul rând hai să vedem ce înseamna o călătorie în jurul lumii, prescurtată în engleză ca "RTW". Ne ajută foXnoMad cu asta ba chiar şi cu o listă de bloguri pe care o preiau aici (recunosc, nici eu nu am apucat să le "răsfoiesc" pe toate, dar o voi face):

  • A Travel Around The World
  • Dan’s Adventure
  • Manali + Terry
  • One Giant Step
  • <...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.