Rezumatul săptămânii 15-21 martie

Rezumatul săptămânii 15-21 martie

Aş putea spune fără să exagerez prea mult că săptămâna trecuta a fost una dintre cele mai frumoase din acest an. Şi acest lucru nu are prea mult a face cu LumeaMare ci mai degraba cu starea vremii şi cu instalarea, într-un final glorios, a primăverii.

Chiar dacă ne-a venit să stăm mai mult pe afară şi mai puţin pe la computer, ne-am văzut totuşi de treabă şi am continuat să vă încântăm cu poveştile noastre, pe care le voi trece acum în revistă:

Voi începe cu sfârşitul, adică cea mai interesantă ediţie a Poveştilor din LumeaMare de până acum, dedicată Japoniei, despre care am povestit aici.

Foarte interesant a fost şi concursul Jocul de-a povestea, încheiat săptămâna trecută. Merită să citiţi povestea interactivă creată prin comentariile cititorilor, a ieşit extraordinar!

Am continuat şi amintirile din Cairo, de data aceasta cu o incursiune în arta şi civilizaţia Egiptului, povestind în două episoade despre ceea ce poţi vedea la Muzeul de egiptologie (ai aici episodul 1 şi episodul 2)

Nicu de la info-delta.ro ne-a arătat cum poţi să îţi petreci o minunată zi în Deltă iar Garfield şi o reţetă de Lasagna au încheiat în mod relaxant o săptămâna de lucru. Tot la final de săptămâna v-am întrebat şi dacă v-aţi încumeta să plecaţi într-o călătorie în jurul lumii şi v-am pregătit un raft de bibliotecă pentru documentare în acest scop.

Aşteptăm răspunsurile şi comentariile voastre şi vă dorim încă o săptămână frumoasă de primăvara!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.