Rezumatul săptămânii 22-28 martie

Rezumatul săptămânii 22-28 martie

Săptămâna trecută a fost şi ea la fel de scurtă ca toate săptămânile epocii contemporane: azi e luni, mâine e vineri. Cu toate acestea nu am fost lipsiţi de planuri, impresii şi surprize.

Surpriza cea mai mare a apărut vineri seara, când am descoperit că am ocupat poziţia 2 la Roblogfest, moment în care ne-am dat seama că avem mai mulţi cititori şi prieteni decât credeam. Vă mulţumim şi pe această cale şi promitem să fim din ce în ce mai buni!

La categoria planuri, am deschis sezonul moto cu pregătirea unei liste de bagaj dedicate călătorilor pe 2 roţi. Încă mai puteţi să vă aduceţi contribuţia, în cazul în care faceţi parte din această categorie şi simţiţi că au fost omise lucruri importante.

Şi cu siguranţă ne-am gândit că ar fi frumos să ajungem din nou în Croaţia, asta după ce am citit impresiile Corneliei despre Dubrovnik.

Alex s-a hotărât şi el să ne împărtăşească ceva din tainele culinare ale Japoniei, povestind cum a făcut el sushi pentru a treia ediţie a Poveştilor din LumeaMare.

O surpriză plăcută a fost şi anunţarea conferinţei Explore Camino, la care am şi participat cu mare entuziasm sâmbătă. Vom povesti cu siguranţă despre acest eveniment în zilele ce urmează.

Într-un cu totul altfel de registru, ne-am bucurat precum cei mici la ideea existenţei unui parc tematic Harry Potter. Cine nu şi-ar dori o astfel de călătorie magică?

Vă dorim şi ne dorim aşadar o săptămână magică. Vrăji nu vom face dar ştim sigur că avem foarte multe de spus zilele acestea, aşa că rămâneţi aproape de noi!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.