Rezumatul săptămânii 22-28 martie

Rezumatul săptămânii 22-28 martie

Săptămâna trecută a fost şi ea la fel de scurtă ca toate săptămânile epocii contemporane: azi e luni, mâine e vineri. Cu toate acestea nu am fost lipsiţi de planuri, impresii şi surprize.

Surpriza cea mai mare a apărut vineri seara, când am descoperit că am ocupat poziţia 2 la Roblogfest, moment în care ne-am dat seama că avem mai mulţi cititori şi prieteni decât credeam. Vă mulţumim şi pe această cale şi promitem să fim din ce în ce mai buni!

La categoria planuri, am deschis sezonul moto cu pregătirea unei liste de bagaj dedicate călătorilor pe 2 roţi. Încă mai puteţi să vă aduceţi contribuţia, în cazul în care faceţi parte din această categorie şi simţiţi că au fost omise lucruri importante.

Şi cu siguranţă ne-am gândit că ar fi frumos să ajungem din nou în Croaţia, asta după ce am citit impresiile Corneliei despre Dubrovnik.

Alex s-a hotărât şi el să ne împărtăşească ceva din tainele culinare ale Japoniei, povestind cum a făcut el sushi pentru a treia ediţie a Poveştilor din LumeaMare.

O surpriză plăcută a fost şi anunţarea conferinţei Explore Camino, la care am şi participat cu mare entuziasm sâmbătă. Vom povesti cu siguranţă despre acest eveniment în zilele ce urmează.

Într-un cu totul altfel de registru, ne-am bucurat precum cei mici la ideea existenţei unui parc tematic Harry Potter. Cine nu şi-ar dori o astfel de călătorie magică?

Vă dorim şi ne dorim aşadar o săptămână magică. Vrăji nu vom face dar ştim sigur că avem foarte multe de spus zilele acestea, aşa că rămâneţi aproape de noi!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.