Cocktail de Istanbul

Am mai vorbit despre Istanbul chiar de curând aşa că impresiile proaspete ale lui Tudor Totoescu, unul dintre cititorii noştri fideli, au picat la fix pentru a adăuga o notă culinaro-religioaso-umoristică asupra binecunoscutului oraş. Niciodată nu poţi spune că ai cunoscut suficient de bine un oraş (nici dacă trăieşti în el) aşa că iată mai jos o nouă perspectivă.

Pe scurt - o incursiune culinară de excepţie. Dintre toate oraşele pe care le-am vizitat, Istanbul pur şi simplu miroase incredibil de bine. Nu cred să fi trecut pe vreo stradă sau străduţă fără cel puţin un local cu un nene mustăcios la intrare care să te îmbie la un kebab.

De pui, de oaie, cu lipie, în chiflă, cu sosuri sau fără, fel şi fel de mirodenii se adună într-o atmosferă pe care fie că eşti sau nu gurmand, o respiri cu plăcere. Nu este un oraş în care poţi spune că mănânci scump - nici ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!