Mergem în China cu Chinezu

Mergem în China cu Chinezu

Sau la Londra, da, aşa e, nu prea are importanţă. Pentru că sunt convinsă că oriunde ai merge cu el ar fi fain. Şi pentru că sunt convinsă că merită să câştige un super concurs organizat de Pagini Aurii.

În competiţie au mai intrat şi alţi bloggeri, toţi oameni deosebiţi! Nu cred că trebuie să justific de ce l-am ales pe chinezu, poate că cititorii lui o spun mai bine. Din păcate nu am timp să citesc toate blogurile care merită citite şi am ales aşadar omul pe care am reuşit să îl cunosc ca om, nu neaparat ca blogger.

În plus, particip la acest concurs şi am afişat widgetul pe care îl vedeţi acum în dreapta pentru că respect ceea ce face Pagini Aurii şi, de asemenea, am avut norocul să cunosc şi să lucrez cu nişte oameni speciali aflaţi în spatele acestui brand. L-am văzut crescând de la cartea de hârtie la un serviciu online şi chiar acest concurs cred că dovedeşte ceva.

Felicitari Pagini Aurii şi succes tuturor participanţilor!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.