Mergem în China cu Chinezu

Sau la Londra, da, aşa e, nu prea are importanţă. Pentru că sunt convinsă că oriunde ai merge cu el ar fi fain. Şi pentru că sunt convinsă că merită să câştige un super concurs organizat de Pagini Aurii.

În competiţie au mai intrat şi alţi bloggeri, toţi oameni deosebiţi! Nu cred că trebuie să justific de ce l-am ales pe chinezu, poate că cititorii lui o spun mai bine. Din păcate nu am timp să citesc toate blogurile care merită citite şi am ales aşadar omul pe care am reuşit să îl cunosc ca om, nu neaparat ca blogger.

În plus, particip la acest concurs şi am afişat widgetul pe care îl vedeţi acum în dreapta pentru că respect ceea ce face Pagini Aurii şi, de asemenea, am avut norocul să cunosc şi să lucrez cu nişte oameni speciali aflaţi în spatele acestui brand. L-am văzut crescând de la cartea de hârtie la un serviciu online şi chiar acest concurs cred că dovedeşte ceva.

Felicitari Pagini Aurii şi succes tuturor participanţilor!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.