Ce mică-i vacanţa mare!

A venit vacanţa cu trenul din Franţa! Nu glumesc, Alina mi-a lansat aseară provocarea de a povesti cum era pe vremuri în vacanţa mare. Păi dragii babei, vremurile cu vacanţa mare au coincis la mine cu epoca aceea de aur, în care nu aveai nici o şansă să te depărtezi prea mult de graniţele ţării, în care Marea Neagră era încă cea mai visată destinaţie şi Ardealul era ca vestul de asăzi; vremuri în care nu găseai chiştoace pe plajă şi nici nu aveai onoarea  (sau oroarea, oare cum se scrie? :D) de a asculta manele duduind din maşini cu roţi strălucitoare şi mulţi cai putere.

An de an aşteptam vacanţa mare pentru a pleca la mare, pe la Eforie Nord sau Sud. Loc în care stăteam multe zile, timpul era atunci mai darnic..

Pentru că tatăl meu era victima unui sistem agronomic, fără de concedii, de cele mai multe ori călătoream în formula două mame cu doi co...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.