Pe Bogdan Teodorescu am avut plăcerea să îl avem invitat atunci când am împlinit 1 an de existenţă şi am organizat o ediţie specială de Poveşti din LumeaMare. Am fost onoraţi că a spus da invitaţiei noastre, chiar dacă nu ne cunoşteam, am râs cu lacrimi la povestirile sale şi am recomandat sau oferit în dar cartea sa de oricâte ori am putut.

Avem acum o veste bună pentru voi şi un mare motiv de mândrie pentru noi. Vestea bună este că pe 14 noiembrie apare noul său volum cu povestiri din călătorii, motivul de mândrie este că acesta se numeşte "Călător prin Lumea Mare". Iar numele nu este întâmplător ci a fost inspirat de ceea ce facem noi, aşa cum declară şi autorul în prefaţa pe care am bucuria să o împărtăşesc acum cu voi, în avanpremieră - îi mulţumesc lui Bogdan Hrib şi editurii Tritonic pentru ace...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.