CONCURS: călătorie virtuală etapa 1 – destinaţia

CONCURS: călătorie virtuală etapa 1 – destinaţia

Aceasta este prima sarcină şi prima etapă a concursului pe care l-am anunţat de ieri, aici.

Ce trebuie să faci?

Caută prin blogul LumeaMare şi alege, dintre articolele existente, o destinaţie în care ţi-ai dori să mergi, un monument pe care ai dori să îl vezi, un om alături de care ai dori să călătoreşti sau o experienţă pe care ti-ar plăcea să o trăieşti.

Spune-ne apoi, într-un comentariu la acest articol, ce ai ales şi ce anume te-a convins să îţi doreşti să vizitezi acel loc sau să trăieşti acea experienţă. Trebuie să faci referinţă la un articol de pe lumeamare.ro.

Comentariul tău trebuie să apară până luni, 11 oct, la finalul zilei (00:00)

Cum şi ce câştigi?

În primul rând, pentru a fi valid, comentariul tau trebuie să respecte cerinţele de mai sus.

Toate participările valide vor intra într-o tragere la sorţi. Comentariile venind de la acelaşi participant sau IP vor fi validate o singură dată iar încercările de a ne păcăli în mod insistent vor duce la descalificare.

Premiul în această probă este un ghid sau o carte de călătorie la alegere, din lista conceputa de Books Express aici.

Căştigătorul va fi ales cu ajutorul sistemului Random Line Picker şi va fi anunţat miercuri, 13 octombrie.

Succes!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.