CONCURS: călătorie virtuală etapa 1 – destinaţia

CONCURS: călătorie virtuală etapa 1 – destinaţia

Aceasta este prima sarcină şi prima etapă a concursului pe care l-am anunţat de ieri, aici.

Ce trebuie să faci?

Caută prin blogul LumeaMare şi alege, dintre articolele existente, o destinaţie în care ţi-ai dori să mergi, un monument pe care ai dori să îl vezi, un om alături de care ai dori să călătoreşti sau o experienţă pe care ti-ar plăcea să o trăieşti.

Spune-ne apoi, într-un comentariu la acest articol, ce ai ales şi ce anume te-a convins să îţi doreşti să vizitezi acel loc sau să trăieşti acea experienţă. Trebuie să faci referinţă la un articol de pe lumeamare.ro.

Comentariul tău trebuie să apară până luni, 11 oct, la finalul zilei (00:00)

Cum şi ce câştigi?

În primul rând, pentru a fi valid, comentariul tau trebuie să respecte cerinţele de mai sus.

Toate participările valide vor intra într-o tragere la sorţi. Comentariile venind de la acelaşi participant sau IP vor fi validate o singură dată iar încercările de a ne păcăli în mod insistent vor duce la descalificare.

Premiul în această probă este un ghid sau o carte de călătorie la alegere, din lista conceputa de Books Express aici.

Căştigătorul va fi ales cu ajutorul sistemului Random Line Picker şi va fi anunţat miercuri, 13 octombrie.

Succes!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.