Ciorbă rădăuţeană #laceaun

... sau mai bine-zis încă o variantă a renumitei ciorbe, dezvoltată şi aprofundată #laceaun, marca locului numit #yellowish.

Începe aşa: .... cine trebuia să facă ciorba nu mai poate veni, ce facem?

Păi simplu: se ia telefonul şi se intră pe net - cuvinte cheie: ciorba radauteana - fără diacritice - googălit - în cinci minute eram iluminaţi.

Şi acum chiar începem.

Se ia un ceaun în care se revarsă cu grijă aproximativ 30 de litri de apă.

.

.

Se aprinde focul în mod eco, folosind cremenea şi bucăţele de hârtie. Se pun lemnele pe foc şi pentru ca reuşita să fie deplină se foloseşte aerul comprima...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.