Casă şi masă în Arbanasi

Titlul ăsta e puţin cam pretenţios, dat fiind că am stat în Arbanasi doar 4 nopţi şi nu am avut ocazia să încercăm decât prea puţin din oferta sa de cazări sau din toate deliciile culinare disponibile. Şi totuşi, pot să vă dau câteva idei, sperând să completez astfel articolul în care v-am oferit impresii generale de acolo - Ploaie, soare şi primăvară în Arbanasi.

Noi ne-am făcut rezervare prin booking.com la Complexul Izvora. Costa puţin mai mult faţă de alte variante din zonă (39 Euro / noapte camera dublă) dar ne-au atras mai mult pozele. Când am ajuns acolo am fost foarte entuziasmaţi de spaţiul vast, de curtea plină de hamace, de animalele care au făcut deliciul copiilor (deşi pe noi ne-a cam duru...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.