Cât costă 10 zile la Roma

Aţi observat că am împărtăşit cu voi costurile fiecărei zile la Roma. M-am gândit totuşi că ar fi util să le centralizez, ca să vă puteţi face o idee mai clară. Bineînţeles că nimic nu este bătut în cuie, că puteţi plăti mai mult sau mai puţin pe cazare, că depinde de felul fiecăruia de a mânca, că veţi alege mai multe sau mai puţine muzee şi aşa mai departe.

Toate cele de mai jos sunt pentru 2 persoane. Pe scurt, noi nu ne-am răsfăţat dar nici nu am răbdat. Nu am inclus costurile pentru micile cadouri care au ajuns acasă, asta chiar depinde de fiecare...

Puteţi să vă orientaţi şi asupra traseului, citind pe unde am umblat noi: 9 trasee în Roma sau, când aveţi chef de poveşti detaliate, tot jurnalul 10 zile la Roma.

BUGET

Bilete a...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.