9 trasee în Roma

Acum aproximativ o săptămâna am promis unei cititoare care va ajunge în aprilie la Roma că îi voi împărtăşi  principalele trasee pe care le-am urmat noi în cele 10 zile. Iniţial mi-am propus să fac o treabă serioasă, cu hărţi marcate şi aşa mai departe. Dar mi-am dat seama că mi-ar fi foarte greu pentru că în acest fel aş nega realitatea, aceea în care noi ne-am rătăcit frecvent... Iar acest lucru nu este tocmai unul rău, dimpotrivă, doresc oricui, fără nici cea mai mică urmă de ironie sau rea voinţă, să uite măcar puţin de hărţi şi să mai greşească drumurile şi străzile. Pentru că atunci când ne cufundăm prea mult cu ochii în ghiduri şi hărţi uităm să privim cu atenţie tocmai locurile pe care le căutăm, ba mai rău, uităm să fim surprinşi.

Mă voi ţine totuşi de promisiune şi voi lista mai jos cele 9 zile pline în care am bântuit noi prin Roma, cu traseele lor aproximative şi prescurtate

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.