Aplauze din online

Un altfel de bibliotecă virtuală

Dacă acum câţiva ani bloggerii erau o specie ciudată pe care nu foarte multă lume o înţelegea (including me), acum trebuie doar să ridici ochii din problemele tale, să priveşti în jur, pe net, şi să vezi că se întâmplă lucruri din ce în ce mai faine în lumea asta online, care e la rândul ei din ce în ce mai mare... Şi partea şi mai bună e că se întâmplă din ce în ce mai des! Am ales pentru voi doar trei exemple, sunt sigură că voi uita ceva, aşa că vă invit să continuaţi lista.

1. FARFURII CURATE - am tot vrut să scriu despre asta şi mă simt vinovată că nu am făcut-o mai repede. Eu nu cunosc părinte care să nu îşi facă probleme atunci când copilul lui nu mănâncă sau când refuză exact alimentele considerate sănătoase. Prea puţini adulţi însă se implică pentru a schimba ceva în alimentaţia celor mici, începând din gră...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.