Precizie nemţească sau… separarea gunoiului

Lorena a scris deja, acum ceva timp, despre faptul că LumeaMare susţine campania Blogal Initiative ale cărei obiective sunt de a strânge un număr cât mai mare de entuziaşti care să promoveze acţiunea colecteazaselectiv.ro. Imediat ce am văzut articolul şi campania mi-am amintit de un mail primit de la Iulia, în care aceasta îmi povestea pe scurt cât de riguroşi sunt nemţii la separarea gunoiului, aşa că am rugat-o să vină cu mai multe detalii, pe care le veţi găsi şi care vă vor uimi în articolul de mai jos. 

Înainte de asta vreau doar să îţi amintesc că nu este suficient să vorbim vorbe şi că, pentru a schimba ceva ar trebui să trecem şi la acţiune. Nu uita că cei care vor aduce la punctele de colectare minim 10 deşeuri de ambalaje vor primi un tichet răzuibil cu un cod ce le poate aduce un Ford Ka la finalul campaniei. Toate tichetele răzuibile au un cod unic de identificare. Acest cod trebuie î...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Absolventă de Automatică și calculatoare, Iulia crede că poți, cu un pic de înțelepciune, îmbina rigurozitatea germană cu generozitatea latină şi simte că-i acasă atât în România cât şi în Germania. Despre ea spune: "Sunt aşa cum sunt şi-mi place asta. Detest prostia şi venerez inteligenţa. Reuşesc cu uşurinţă să fiu în acelaşi timp adultul responsabil dar şi copilul care nu găseşte nimic penibil în a vorbi cu merele pe stradă.