Programul meu de vară, prin LumeaMare

Când vine vara şi vacanţa copiilor am un singur scop: să las totul la o parte şi să călătoresc cât mai mult cu LumeaMică. Pun pe locul doi chiar şi pasiunea mea pentru moto pentru a profita de orice moment şi a reuşi să adun amintiri frumoase pentru cea care va fi la un moment dat Petra cea mare. Ştiu că nu ţine o veşnicie, că va creşte şi îşi va dori propriile călătorii alături de cei de vârsta ei, alături de cel iubit şamd. Aşa că mă bucur cât pot să împart cu ea timpul şi să văd lumea prin ochii de copil.

Ca să nu o lungesc hai să vă spun care e planul:

Joi 26 iulie - Duminică 29 iulie - suntem toţi trei plus Ina în Deltă, la Periprava, la invitaţia hotelului Ultima Frontieră.

Luni 30 iulie - Duminică 5 august - călărim în Harghita, aşa cum v-am spus deja aici.  Ne bucurăm că am mai convins câţiva copii din B...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.