Programul meu de vară, prin LumeaMare

Când vine vara şi vacanţa copiilor am un singur scop: să las totul la o parte şi să călătoresc cât mai mult cu LumeaMică. Pun pe locul doi chiar şi pasiunea mea pentru moto pentru a profita de orice moment şi a reuşi să adun amintiri frumoase pentru cea care va fi la un moment dat Petra cea mare. Ştiu că nu ţine o veşnicie, că va creşte şi îşi va dori propriile călătorii alături de cei de vârsta ei, alături de cel iubit şamd. Aşa că mă bucur cât pot să împart cu ea timpul şi să văd lumea prin ochii de copil.

Ca să nu o lungesc hai să vă spun care e planul:

Joi 26 iulie – Duminică 29 iulie – suntem toţi trei plus Ina în Deltă, la Periprava, la invitaţia hotelului Ultima Frontieră.

Luni 30 iulie – Duminică 5 august – călărim în Harghita, aşa cum v-am spus deja aici.  Ne bucurăm că am mai convins câţiva copii din Bucureşti să ne însoţească!

Duminică 5 august – … începutul lui septembrie, cât ne-or ţine banii: plecăm în Langhe, Italia, la mama slow food-ului acasă, şi nu numai. De când am citit Elogiu Lentorii am avut o obsesie. Am scris de atunci, în articolul despre carte următoarea propoziţie: “caut un astfel de loc pentru o şedere prelungită, prietenii ştiu la ce mă refer, voi o să aflaţi la momentul potrivit, dacă îmi reuşeşte planul.”. Momentul e potrivit, planul mi-a reuşit, pe ultima sută de metri. Ancutza m-a ajutat să găsesc locul ideal aşa că în luna august ne auzim în direct de acolo. Bugetul meu este destul de mic pentru o zonă scumpă şi pentru o lună întreagă, dar voi sta cât de mult pot şi gata! Undeva în toată perioada aceasta va veni şi Alex, cu avionul, pentru câteva zile, iar noi fetele vom ajunge cu maşina şi la dus şi la întors. Să îmi ţii pumnii să mă descurc!

Voi regreta doar marea pe care o aveam în plan, dacă nu ieşea Italia. Dar mai e şi toamna frumos la mare, poate nu a noastră dar găsim noi ceva…

Am plecat, te ţin la curent!

PS: dacă răspund mai greu la mailuri şi mesaje te rog fii îngăduitor!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.