Despre Elogiu Lentorii de Carl Honore auzisem de mult, aşa cum eram deja familiarizată cu ideea mişcării slow. Îmi doream să o citesc, dar nu reuşise să îmi iasă în cale printr-o librărie în momentele acelea în care aş fi fost în stare să cumpăr jumătate din ce se afla pe rafturi. Cu atât mai bine, pentru că atunci când mi-a apărut în faţă aproape mi-a pus piedică, ar fi fost imposibil să trec pe lângă aşa o ofertă. Am cumpărat-o cu vreo 7 lei în loc de aproape 50 cu cât se vinde în mod normal. O combinaţie fericită de cărţi reduse la librăria aceea minunată de pe Academiei (un fel de anticariat din centrul Bucureştiului cu multe cărţi noi, dacă nu ştiţi care, o să vă spun) şi o supra-ofertă a momentului.

Dincolo de norocul meu, consider că această carte ar fi meritat şi preţul ei plin, nu aş fi regretat niciun leuţ cheltuit. Asta pentru că, până la finalul ei, am simţit cum ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.