Trei idei pentru părinţi şi copii

Pentru că în viaţa mea de zi cu zi, viaţă care o cuprinde într-o măsură importantă pe LumeaMică, întâlnesc şi fac diverse lucruri interesante ce ţin atât de timpul liber cât şi de călătorii sau vacanţe, m-am gândit că ar fi util să îţi dau şi ţie, măcar din când în când, câteva recomandări, pe scurt, fără prea multe detalii. Astăzi am trei la care aştept să spuneţi dacă te interesează, pentru a merge împreună.

1. Xperiment - O expoziţie ştiinţifică interactivă la care nu am ajuns încă nici eu, dar e pe lista de priorităţi! De obicei nu recomand decât activităţile şi locurile încercate dar de data aceasta sunt sigură că e ok, dar fiind că sunt implicaţi şi cei de la Parentime, în care am o mare încredere. Ce zici, nu vrei sa ne organizam si să mergem împreuna?

2. LaserMax - Eu personal nu înţeleg care e plăcerea să te fugăreşti şi să te împuşti cu l...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.