Ce mai face proiectul nostru de suflet, SlowRide?

Dragii mei, pe vremea de culoare alb-descuranjantă de afară cred că este cât se poate de potrivit să vorbim un pic de siguranţa rutieră, mai ales că începem, încet dar sigur, să ne pregătim de plecat prin concedii şi vacanţe de iarnă, iar unii dintre noi cu maşinile.

Pentru că pe SlowRide asta ne propunem, fără modestie, să strângem sub un singur acoperiş o parte dintre informaţiile existente la momentul actual despre condusul preventiv, siguranţa rutieră şi metodele de îmbunătăţire a traficului, generând astfel o bază de date care să poate fi folosită atât de motociclişti, cât şi de automobilişti, ne-am ocupat, recent, mai în amănunt de nişte aspecte care, deşi sunt cumva simţite la nivel empiric, nu le-aveam strânse în nişte observaţii mai metodic culese.

Aşa că eu una m-am pus cu burta pe carte, pardon, pe un studiu comparativ făcut pentru Europa, în...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.