Biblioteca virtuală de seară – 21

Biblioteca virtuală de seară – 21

Pe sărite din blogosferă:

O foarte frumoasă sinteză la care ne putem adăuga învăţăturile proprii: Ce am învăţat din călătorii de  Cezar Dumitru – ImperatorTravel.

Un articol marca Travelbadgers despre cazarea într-un locuşor rustic dar plin de charm, în cetatea saxonă Biertan, la Unglerus.

Claudia de la Meet the Sun a plecat în Canada, abia ce am cunoscut-o şi a plecat. A scris şi despre prima zi acolo. Dar eu te invit să citeşti articolul în care a anunţat că pleacă, un articol despre semne, instincte, întâmplări: Pentru început, Canada

Opt hipsteri într-o barcă, de la Paula – Viajoa. Nu e nevoie de comentarii! 🙂

Din industrie sau chestii interesante de la prieteni, oferte şi idei mai mult sau mai puţin comerciale dar cu siguranţă interesante:

– Parentime te invită la final de săptămâna la conferinţa Florian Colceag  – despre cum învaţă copiii. Nu uita că fiecare copil este altfel şi învaţă altfel şi nu este tocmai uşor să îl convingi să se implice cu plăcere în acest proces. Ne vedem sâmbătă şi poate vom şti cum, eu una chiar sunt într-un moment în care am nevoie ajutor.

– Ana-Maria Caia, pe care ai avut ocazia să o asculţi sâmbătă la Poveşti, te invită în India 

– Imperator te invită în Oman şi Iordania

– Ai furnici pe toată talpa? Fuga prin lume, acum e momentul, Tedoo ne spune că s-a spart conducta cu promoţii.

– Paravion a lansat serviciul de notificare prin SMS, pentru a primi direct pe telefonul mobil toate informaţiile de care ai nevoie pentru o călătorie. Mi se pare foarte practic, intră să vezi mai multe detalii aici: Călătorii fără stres prin serviciul Paravion SMS

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.