Ce poţi să experimentezi dacă ai o zi în Belgrad?

În zodia târgurilor: Belgrad

După cum spune şi subtitlul, de mâine intru în zodia târgurilor de turism. De pe 20 până pe 22 februarie vor fi la Belgrad, de pe 25 februarie până pe 3 martie voi ajunge la Lisabona (cu un bonus rapid în Azore) iar pe 4 martie în zori voi fi înapoi în Bucureşti doar pentru a-l lua şi pe Alex de o aripă şi a zbura la Berlin, pentru unul dintre cele mai mari târguri de turism.

Promit că nu te voi plictisi prea mult cu detalii de la târguri, dacă nu voi găsi ceva cu adevărat special de spus (deşi sunt convinsă că voi găsi). Nu am mai fost până acum la niciun târg de turism din afara României, e o experienţă nouă pentru mine şi sper să fie cu folos. Şi pentru că îmi va rămâne destul de puţin timp la dispoziţie pentru plimbări sau documentări, voi striga ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.