Belgradul cântă

Pe oriunde te-ar purta paşii prin centrul oraşului, e imposibil să nu găseşti pe cineva care să cânte. Când cauţi un restaurant pe strada boemă Skadarlija, chelnerul care te ademeneşte din poarta restaurantului fredonează uşurel o melodie. Nici cât te serveşte nu se opreşte. Un alt chelner foarte simpatic şi binevoitor, la o recepţie cu fast organizată în Palatul Primăriei, cânta şi el. De aceea impresia cea mai pregnantă care mi-a rămas din Belgrad e pe note muzicale. Să facem aşadar un traseu cu cântec sau hai să îţi spun cum poate să arate o zi reuşită în Belgrad.

Înainte să plec către târgul de turism de la Belgrad, te-am rugat să mă ajuţi să descopăr şi alte atracţii sau experienţe în Belgrad, în afară de Fortăreaţa Kalmegdan sau boema Skadarlija. Nu am aflat nimic nou, fapt care mi-a spus că nu sunt prea mulţi români care să fi călătorit şi să f...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.