Debut de primăvară la Belgrad

Anul acesta primăvara a venit prea greu, de parcă ar fi vrut să ne ţină în tensiune că apoi să sporească plăcerea întâmpinării ei. Aşadar, atunci când s-a hotărât să cedeze şi să înceapă m-a găsit cu simţurile întinse ca un arc, mai avidă ca oricând să mă bucur de căldură, de beţia miresmelor primilor copaci explodaţi în alb şi roz, de drumuri cât mai lungi şi de un frumos debut al sezonului moto alături de prieteni.

Drumul spre Belgrad a fost primul mai lung pe anul acesta şi cred că nicio altă alegere nu ar fi fost mai inspirată. Din toate variantele de aproximativ 600 de kilometri de parcurs într-o zi în proximitatea României nu ştiu să fi întâlnit una care să îmi bucure atât de mult sufletul… chiar şi cu preţul unor dureri acute în mâini.

Am plecat cu chef de plimbare şi eram gata să mă bucur de drum oricum ar fi fost el. Şi nu am fost deloc dezamăgită de trase...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.