Care sunt locurile şi experienţele tale favorite din Lisabona?

Care sunt locurile şi experienţele tale favorite din Lisabona?

În zodia târgurilor: Lisabona

Anul acesta chiar vei avea multe ocazii să ne auzi povestind despre Lisabona, din mai multe puncte de vedere: eu plec lunea aceasta la târgul de turism, la invitaţía TAP Portugal, Ina a câştigat biletul oferit la tombola de la Poveşti din LumeaMare cu bloggerii de travel, aşa că pleacă în martie, iar tot eu am de gând să revin pe acolo, împreună cu Alex şi LumeaMică, în aprilie. Iar până ne întoarcem noi, avem de la Ghiocel(a) nişte poveşti deja pregătite despre Portugalia, care vor debuta în săptămâna care vine. Că să nu spun că Maria a scris anul trecut câteva articole foarte frumoase, pe care poţi să le parcurgi începând de aici.

La Lisabona am mai fost când LumeaMică avea mai puţini anişori (vreo 3 mai exact), o scurtă oprire în drum spre Algarve. Fiind prea scurtă nu m-am grăbit niciodată să scriu despre asta, dar pot să îţi arăt măcar nişte fotografii, în galeria de mai jos.

Scopul acestui articol este totuşi să te întreb pe tine: care au fost locurile tale favorite pe care le-ai descoperit în Lisabona? Care a fost cea mai frumoasă experienţă pe care ai trăit-o acolo? Unde ai mâncat cel mai bine? Ce ar trebui sa fac sau să evit să fac, ce nu trebuie să ratez şi ce este supralicitat?

Am doar două zile la dispoziţe pentru plimbare şi nu aş vrea să alerg ca bezmetica de colo colo, aşa că ce spui, mă ajuţi să mă pregătesc mai bine?

Promit să mă revanşez, nu spun deocamdată cum, vei afla la momentul potrivit… 🙂

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.