Care sunt locurile şi experienţele tale favorite din Lisabona?

În zodia târgurilor: Lisabona

Anul acesta chiar vei avea multe ocazii să ne auzi povestind despre Lisabona, din mai multe puncte de vedere: eu plec lunea aceasta la târgul de turism, la invitaţía TAP Portugal, Ina a câştigat biletul oferit la tombola de la Poveşti din LumeaMare cu bloggerii de travel, aşa că pleacă în martie, iar tot eu am de gând să revin pe acolo, împreună cu Alex şi LumeaMică, în aprilie. Iar până ne întoarcem noi, avem de la Ghiocel(a) nişte poveşti deja pregătite despre Portugalia, care vor debuta în săptămâna care vine. Că să nu spun că Maria a scris anul trecut câteva articole foarte frumoase, pe care poţi să le parcurgi începând de aici.

La Lisabona am mai fost când LumeaMică avea mai puţini anişori (vreo 3 mai exact), o scurtă oprire în drum spre Algarve. Fiind prea scurtă nu m-am grăbit niciodată să scriu despre asta, dar pot să îţi arăt măcar nişte fot...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.